avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt exact costurile pebtru constituirea unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt exact costurile pebtru constituirea unei asociatii?

Buna ziua, as dori sa deschid o asociatie si ma intereseaza care sunt costurile la fiecare pas din procesul de infintare a asociatiei. Tin sa precizez ca nu am gasit informatii actualizate pe niciun site.
Pentru spatiul inchiriat, poate sa fie contractul pe numele unuia din membrii fondatori, sau trebuie incheiat contractul prin asociatie?
Pentru patrimoniu pot folosi un laptop achizitionat din Altex, am factura si valoarea acestuia depaseste suma de 1300 Ron. In acest caz mai este nevoie si de bani in cont? Laptopul vreau sa il donez asociatiei.
Asociatia trebuie neaparat sa functioneze la sediul specificat, sau pot sa imi desfasor activitatea si in alta locatie?
Ma poate ajuta un avocat pentru costuri mai mici la autentificarea documentelor (statut si act constitutiv) fiindca nu avem fonduri si imi doresc foarte mult sa infintez o asociatie pentru promovarea turismului Romanesc. Ma puteti contacta pe adresa de email: voltartsmagazin@hotmail.com . Va multumesc si va doresc o zi perfecta!

Alte discuții în legătură

Consiliul director intr-o asociatie BoboLordOfDark BoboLordOfDark Buna ziua, Vreau sa infintez o asociatie non profit si de cateva zile m-am blocat la cateva informatii, de aceea va cer ajutorul. 1. In consiliul director ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie medicala pentru copii cu autism alexbriban alexbriban buna ziua ,spuneti-mi va rog ce costuri implica infiintarea unei fundatii medicale pentru copii cu autism?? as dorii detaliat si actualizat , costuri ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de ovine si bovine Ionut-Clonta Ionut-Clonta Ma intereseaza sa aflu care sunt costurile de infintarea a unei asociati, tinand cont ca actele voi umbla eu personal sa le fac doar actul constitutiv si ... (vezi toată discuția)