avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie intretinere

Buna ziua.Se poate cere majorarea pensiei de intretinere in instanta,daca tatal achita 25% din venituri(conform dec. jud.),iar eu am cheltuieli mai mari cu copilul decit valoarea pensiei?
Cel mai recent răspuns: mariamercedes , utilizator 11:53, 5 Mai 2016
E normal sa aveti cheltuieli mai mari, mai aveti de pus partea dv. de intretinere. Peste 25% nu acorda nicio instanta, e maximul legal.
Puteti cere, insa fara sanse reale.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere: cuantumul maxim depășește nevoile copilului iar pe mine m-ar pune în dificultate cu plata ratelor. cum aș putea proceda în acest caz? Adrian19851411 Adrian19851411 Buna ziua Din păcate eu și soția mea am ajuns in pragul unui divorț. Avem o fetița, și am o întrebare legată de pensia alimentara care trebuie ... (vezi toată discuția)
Teapa pensie alimentara? bogyxp bogyxp Buna ziua, Sunt student, am 22 ani si satamana trecuta am avut proces intentat pentru a primi de la tatal meu pensie alimentara pentru a ma putea intretine ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara 25% Alexxandru93 Alexxandru93 Buna ziua! Sper ca am postat unde trebuie! Am o mica nelamurire... Sunt student la Academia de Politie.Pot primi pensie alimentara 25% din salariul ... (vezi toată discuția)