Buna ziua! Am si eu o problema care NU stiu cum sa o scot la capat . Acum doua zile mi a venit prin posta un plic din Austria pe care l am ridicat ( semnat la posta ) . In plic era o amenda de 50 de euro de la politia din austria in care scria ca am depasit viteza regulamentara cu 6km/h . Problema este ca masina respectiva NU imi mai apartine ( NU eram eu la volan ) . Masina o am vanduta din 2013 cu contract de vanzare/cumparare si scoasa de la financiar . Oare ce pot face in aceasta situatie ? ? Credeti ca as putea sa le trimit un mail cu copie de la contractul respectiv si cu hartia aceia de la finante cum ca de la data de ...eu NU mai sunt proprietar si ca este pe alt nume?
Astept si eu un raspuns . Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Da trimiteti PRIN POSTA copii de pe contract de vanzare cumparare si de pe inscrisul de la fisc explicand ca nu dumneavoastra erati la volan si masina e vanduta din anul ....
Puteti sa scrieti si in limba romana ca au traducatori.
Atat timp cat in evidenta autoritatilor,vehiculul figureaza in proprietatea dv,nu va ajuta cu nimic comunicarea documentului de instrainare vehicul
Este necesar sa comunicati oficial SPR evidenta auto ca ati instrainat vehiculul si sa solicitati efectuarea de verificari pentru a se identifica actualul detinator al vehiculului
Pentru a nu intampina situatii neplacute,este de preferat initial sa achitati c/v amenda ,pe care ulterior o puteti recupera de la detinatorul vehiculului
Vanzare auto
ionny-ionela
In urma cu un an am vandut o masina am scoso de la financiar am facut acte de vanzare, persoana care a cumparat-o nu a inscris-o pe numele lui acum eu am ... (vezi toată discuția)