avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala impotriva primarului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala impotriva primarului

Am formulat cerere privind informatii de interes public si primarul refuza sa-mi raspunda. Am formulat si reclamatia administrativa,fara rezultat.Nu mai pot formula plangere la instanta de contencios administrativ. INTREBARE: Se poate formula plangere penala pentru abuz in serviciu?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:58, 9 Mai 2016
Dpdv al dreptului subiectiv procesual se poate, acum depinde daca este intemeiata pe norma de drept material, cu alte cuvinte este dreptul dvs. sa faceti plangere oricui va incalca vreun drept, insa daca fapta este sau nu infractiune va stabili organul de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesoluționarea cererii pe l544/2001 de către funcționarul responsabil cu difuzarea informațiilor publice = abuz/neglijență în serviciu? Andr@ Andr@ Nesoluționarea cererii pe L544/2001 de către funcționarul public responsabil cu difuzarea informațiilor publice poate constitui infracțiunea de abuz în ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am o întrebare, dacă faci o reclamație la primărie ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Bună seara,am o întrebare, dacă faci o reclamație la primărie în care sesizezi fapte de furt din iluminatul public, primarul are voie să-ți publice ... (vezi toată discuția)
Refuz victor11 victor11 Imi puteti spune cum poate fi calificat refuzul unui functionar public de a elibera un document. S-a facut solicitare scrisa in acest sens, ulterior s-a ... (vezi toată discuția)