avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... valabilitate regulament intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

valabilitate regulament intern

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti si mie care este valabilitatea unui regulament intern si care sunt regulile dupa care se face. unde as putea sa citesc despre toate acestea?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:21, 12 August 2009
Pe forum accesati rubrica cautare si veti gasi mai multe raspunsuri la intrebarea dvs.
Incercati si la aceasta adresa:
www.avocatnet.ro/content/for...
~ Conținut șters la cerere ~
1. In art.257-262 din Codul muncii gasiti referire la regulamentul intern.
2. Regulamentul intern nu are o perioada de valabilitate determinata (cum are CCM, de exemplu).
3. El se intocmeste o data si apoi se modifica de cate ori e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creanta horia51 horia51 buna ziua! m-am inscris la masa credala impotriva unui creditor. nu cred ca ma pricep sa recuperez banii.#-o Spuneti-mi daca exista firme care sa cesioneze ... (vezi toată discuția)
Razboiul actelor aditionale cu banca ioanac76 ioanac76 Am primit in cutia postala o adresa din partea Volksbank din care reiese ca banca intocmeste acte aditionale la contractul de credit semnat in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - bibliografie examen admitere barou cindyrella cindyrella As dori sa stiu si eu ,pentru admiterea in barou pentru in toamna ce trebuie sa invatam! Am facut dreptul acum ceva timp si as dori totusi sa incerc la ... (vezi toată discuția)