avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat transfrontalier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat transfrontalier

Buna seara,

Pentru angajarea unui cetatean maghiar transfrontalier in Romania trebuie mers la Oficiul de Imigrari pentru rezidenta avand in vedere ca el pleaca zilnic inapoi in Ungaria?

Ce acte trebuie pentru asigurarea de sanatate/somaj/pensie?Dar pentru un cetatean maghiar care nu este tranfrontalier?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cetatean strain, salar in romania, cum face acest lucru legal? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa-mi imi spuneti daca la o firma un cetatean maghiar este administrator, care vrea sa devina angajat al acestei firme (dupa parerea mea ... (vezi toată discuția)
Transfer asigurari sociale in ungaria adrianakaszonyi adrianakaszonyi buna ziua, as dori sa aflu in ce masura pot, eu ca si dublu cetatean(maghiar si roman) , sa solicit angajatorului meu (roman) sa mi transfere contribuitiile ... (vezi toată discuția)
Demersurile pt angajarea unui cetatean maghiar. helppppp hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa ma ajutati va rog ce demersuri trebuie sa facem pt a angaja administratorul la acea firma unde este administrator? Problema este cae cetatean ... (vezi toată discuția)