avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda Anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda Anaf

se da un spatiu comercial care a fost florarie comunista si post , apoi in acest spatiu alt patron cu restaurant .apoi alt patron a preluat firma cu acelas specific.
poate primi amenda anaf pe motiv ca nu s a facut trecerea de la specific florarie la restaurant ? amenda 17 000 lei .multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf IancuMario IancuMario Buna seara, Ma confrunt cu o problema delicata ! Va rog sa ma ajutați !!! In urma cu 12 ani am lucrat în funcția de bucătar la un restaurant situat in ... (vezi toată discuția)
Sprijin material nerambursabil pentru tinerii care incep o afacere erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor .vin din nou cu intrebari pentru ca sunt sigura ca aici gasesc raspunsuri ca intotdeauana .Mi-am cumparat un spatiu comercial in valoare de ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotãrâre judecãtoreascã tti99 tti99 Bună ziua! În urmă cu câteva luni, firma pe care o reprezint a primit o amendă de 12 000 de lei. Am plătit în 48 de ore, conform legii şi ... (vezi toată discuția)