avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

As dori sa stiu cum pot afla perioada de timp si locurile de munca unde am lucrat pentru ca sunt in spania si nu am cartea de munca (am pierdut-o) .
Aici exista o pagina web "seguridad social" si poti afla toate informatiile despre traiectoria muncii . Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 6 Mai 2016
Buna ziua,
In Romania nu exista asa ceva.
Daca te prezinti la ITM cu CI poti afla la societati cu capital privat ai fost angajat in judetul respectiv, iar din 2006 in orice judet se poate afla din Revisal istoricul CIM pe care le-ai avut.
Cu conditia ca angajatorul sa fi transmis REVISAL-ul si sa se fi inregistrat la ITM...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca inscris la itm gelublanita gelublanita stie cineva cum se poate verifica angajatorul daca ti-a inscris contractul individual de munca la ITM? Sau exista vreo adresa web unde se poate vizualiza ... (vezi toată discuția)
Cum aflu cu ce date sunt inregistrat la itm? Bogdan V Bogdan V Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla de la ITM urmatoarele informatii: -daca sunt in evidentele lor -cu ce istoric sunt inregistrat in evidentele ... (vezi toată discuția)
Intrebare personal contractual rrobyfm rrobyfm Va rog sa-mi spuneti cum pot vizualiza un contract individual de munca (personal contractual) , daca se poate fara sa apelez la \"judet\"... Multumesc. (vezi toată discuția)