avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu ingrijire copil si concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu ingrijire copil si concediul de odihna

Buna ziua

O perosna care a intrat in concediul de ingrijire copil in luna mai 2007 si a revenit la serviciu in luna ianuarie 2009, beneficiaza de concediu de odihna pe anul 2009?
Ce act normativ reglementeaza problema?


Say
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 23:30, 12 August 2009
Daca a revenit la serviciu incepand cu luna ianuarie 2009 atunci conform Art. 140. alin(2)din Codul MUncii : "Durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil, este prevăzută în contractul individual de muncă şi se acordă proporţional cu activitatea prestată într-un an calendaristic."
Este acest raspuns corect daca luam in considerare OUG 145/2008?
Adica?
Ordonanţă de urgenţă nr. 145/2008 Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 754 din 07/11/2008 pentru abrogarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 200/2000 privind clasificarea, etichetarea şi ambalarea substanţelor şi preparatelor chimice periculoase
Ce legatura ar avea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise cu date tehnice de securitate jacquelline jacquelline As dori sa stiu in baza carei legi furnizorii de produse chimice au obligatia transmiterii catre clienti a fisei cu date tehnice de securitate (vezi toată discuția)
Fabricare detergenti utilizand metanol costy0866 costy0866 Buna ziua . Lucrez la o societate care are in plan sa contruiasca o sectie de producere detergenti . Materia prima principala este alcoolul metilic (metanol) , ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea despre detinerea acid azotic? ipop72 ipop72 daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)