avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Eliberare certificat libera practica asistent medical ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Eliberare certificat libera practica asistent medical farmacie

Buna ziua!
In vara fac 4 ani de cand am terminat cursurile unei scoli posticeale de farmacie.In acesti patru ani nu am profesat si nici nu mi-am scos certificat de libera practica(am fost in concediu maternal si nu am stiut ca acest certificat trebuie scos fie ca profesezi fie ca nu)In august termin concediul si as vrea sa ma angajez intr-o farmacie , dar am inteles de la cineva ca daca nu am scos acest certificat este posibil sa nu mai pot profesa.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:06, 6 Mai 2016
Gasiti informatiile dorite aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal ameliapintea72 ameliapintea72 Am intrat in cadrul muncii din septembrie 2012 si fiind insarcinata as avea dreptul sa intru in concediul prenatal incepand cu 1 februarie 2013 (adica cu 63 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestre a copilului, mama eleva la postliceala GinaAdelina GinaAdelina Buna ziua! doresc sa stiu daca indeplinesc criteriile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, mentionez ca sunt eleva la zi, anul 3, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa deschid un cabinet de kinetoterapie? doinaliliana20 doinaliliana20 Am terminat facultatea si master de kinetoterapeut-ANEFS Bucuresti, am drept de libera practica, am 4 ani experienta la o policlinica unde am lucrat cu ... (vezi toată discuția)