avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariu salariat aflat in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariu salariat aflat in concediu medical

Buna ziua.
Am doua salariate care se afla in concediu medical, una in risc maternal si alta in prenatal. Cum procedez cu cele doua, acum ca trebuie cu 1 mai sa majoram salariul la 1250 lei. Le majorez si lor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 6 Mai 2016
Le puteti majora salariu, dar efectiv majorarea va avea loc la revenirea din concediu medical.

Astfel, operarea deciziei de majorare a salariului in REVISAL, se va face dupa operarea incetarii suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare cfp si modificare salariu Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, avem un salariat care in perioada 01.04.2016-30.06.2016 a fost in concediu fara plata. Azi operez in Revisal incetarea suspendarii, intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu brut - salariati in cm Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata , In situatia in care exista salariati in concedii medicale , exemplu gravide cod 08 sau concedii fara plata , dar si salariati suspendati, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Intalnesc urmatoarea situatie, o angajata este in concediu crestere copil, 2 ani se implinesc in 15 iulie 2014. saptamana acesta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)