avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se face sistarea pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se face sistarea pensiei de intretinere

Buna ziua,am 26 de ani si sunt studenta in ultimul an,iar imediat dupa examenul de licenta urmeaza sa plec in strainatate. intrebarea mea este daca la finalizarea studiilor trebuie sa prezint diploma la judecatorie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:58, 12 August 2009
Nu trebuie sa prezentati diploma la judecatorie.
Trebuie sa comunicati acest lucru persoanei care este obligata la plata pensiei de intretinere.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere student- finalizare studii ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua. As avea o intrebare legata de pensia alimentara: daca termin anul acesta facultatea pana cand mai exact trebuie sa primesc pensie? pana in ziua cand ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea dar nu am licenta, mai sunt asigurat din oficiu la sanatate ? mento123 mento123 Am 22 ani, am absolvit facultatea insa voi sustine examenul de licenta in februarie. Cat timp am fost student, am fost asigurat din oficiu, insa acum nu stiu ... (vezi toată discuția)