avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda - cont in care se plateste
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda - cont in care se plateste

am primit unraspuns de la Politia Locala, in care se spune ca sumele incasate din amenzi ajung in contul primariilor locale numai daca amenda a fost data de politiile locale....in cazul amenzilor date de Politia cealalta....banii ajung in contul MAI. Ordonanta de urgenta referitoare la amenzi ( 2/...parca ) nu face diferenta asta....E adevarat ce mi-a comunicat Politia Locala?
:((
Cel mai recent răspuns: raioch , utilizator 09:33, 7 Mai 2016
raioch a scris:


in cazul amenzilor date de Politia cealalta...



La care cealalta politie faceti dv referire ?
Nu de alta dar sunt mai multe structuri,inclusiv in cadrul primariilor locale
am fost amendat de un politist care apartine de Politia Sector 1, sectia 4.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2016
raioch, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Amenda 3000 de lei pentru plimbatul cu caiacul pe lacul ior - caut avocat Hardin Hardin Salutare! Dupa multe plimbari lipsite de evenimente pe lacul IOR, in seara de Joi 26.06.2014 eu si un prieten ne-am hotarat (intaratati de doi cetateni ce ... (vezi toată discuția)