avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda - cont in care se plateste
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda - cont in care se plateste

am primit unraspuns de la Politia Locala, in care se spune ca sumele incasate din amenzi ajung in contul primariilor locale numai daca amenda a fost data de politiile locale....in cazul amenzilor date de Politia cealalta....banii ajung in contul MAI. Ordonanta de urgenta referitoare la amenzi ( 2/...parca ) nu face diferenta asta....E adevarat ce mi-a comunicat Politia Locala?
:((
Cel mai recent răspuns: raioch , utilizator 09:33, 7 Mai 2016
raioch a scris:

in cazul amenzilor date de Politia cealalta...

La care cealalta politie faceti dv referire ?
Nu de alta dar sunt mai multe structuri,inclusiv in cadrul primariilor locale
am fost amendat de un politist care apartine de Politia Sector 1, sectia 4.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2016
raioch, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un proces verbal incheiat de politia locala baia ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia Mare pentru parcare ..... pe societate. Jos pe PV este specificat contul in care se achita ... (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)