avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu fara CIM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu fara CIM?

Buna ziua !

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare.Am lucrat timp de doua saptamani la o societate.A doua zi dupa ce m-am angajat am semnat contractul de munca dar deoarece am nu am apucat sa aduc toate actele, mai aveam de adus diploma de studii contratul nu a mai fost inregistrat.Am lucrat 9 zile acolo, iar cand am plecat am discutat cu angajatorul , nu am plecat pur si simplu.Acum angajatorul nu vrea sa imi plateasca salariul pentru zilele lucrate .Ce as putea sa fac?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:42, 12 August 2009
aveti o copie de pe contractul de munca? daca da ati putea incerca o solutionare pe cale amiabila si apoi pe calea instantei. daca nu, atunci va fi cam imposibil
Cu orice alte dovezi sau marori, puteti demonsra ca ati lucrat.
Puteti face o sesizare la ITM, sau puteti face intai o cerere in scris catre angajator privih dplata drepturilor salariale in care sa mentionati ca daca nu va primiti drepturile oan la o anumita darta, va rezervati dreptul de a face demersurile necesare la institutiile abilitate.
Nu din pacate nu am ,au ramas ambele exemplare la inspectoarea de ITM pentru inregistrare.
La inspectoarea de la ITM? sau la angajaat pe resurse umane a societatii?
Puteti sa imi dati un model pentru adresa, va rog?

Alte discuții în legătură

Inspector de resurse umane delia25 delia25 Buna ziua, Am avut angajat un inspector de resurse umane cu 2 ore care si-a incetat activitatea cu data de 08.11.2011. Nu si-a indeplinit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)
Primesc salariu fara sa am contract individual de munca! dodorel62 dodorel62 As dori sa stiu daca la o intreprindere de stat are voie cineva sa te plateasca si sa te ponteze zi de zi daca nu ai semnat un contract de munca ba mai mult ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca tiuta tiuta BUNA ZIUA.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.EU SUNT DIN PITESTI SI,PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP,M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ARE SEDIUL IN BUCURESTI.MI-AM ... (vezi toată discuția)