avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de voluntariat beneficiar persoana fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de voluntariat beneficiar persoana fizica

In legea 78/2014 a voluntariatului se mentioneaza ca si persoanele fizice pot incheia contracte de volkuntariat nu numai ONg urile. In ce conditii si pentru ce activitati a gandit legiuitorul ca persoanele fizice pot incheia contracte voluntariat ca beneficiari ? Ce activitati ar putea fi desfasurate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 8 Mai 2016
Activitatea de interes public reprezintă activitatea desfăşurată în domenii precum: arta şi cultura, sportul şi recreerea, educaţia şi cercetarea, protecţia mediului, sănătatea, asistenţa socială, religia, activismul civic, drepturile omului, ajutorul umanitar şi/sau filantropic, dezvoltarea comunitară, dezvoltarea socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate de voluntariat Petre Mihaela Petre Mihaela Sunt asistenta medicala și urmează sa mă pensioneze pentru limita de vârsta începând cu data de 1 august 2017 , Întrebarea mea este dacă există suport ... (vezi toată discuția)
Voluntariat Nedelcu c Nedelcu c Buna ziua,sunt persoana fizica pot presta servicii de administrare bloc fara a fi remunerat?adica voluntar Multumesc (vezi toată discuția)
Activitate de voluntariat reszeghtunde reszeghtunde Buna ziua! La un cabinet de medicina de familie in ce conditii poate lucra o persoana ca voluntar? Nu este angajata in alta parte, are diploma de asistent ... (vezi toată discuția)