avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Voluntariat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Voluntariat

Buna ziua,sunt persoana fizica pot presta servicii de administrare bloc fara a fi remunerat?adica voluntar
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nedelcu c , utilizator 12:41, 14 Septembrie 2018
Nu puteti face asa ceva ...voluntariatul se poate efectua in urmatoarele domenii : arta si cultura, sportul si recreerea, educatia si cercetarea, protectia mediului, sanatatea, asistenta sociala, religia, activismul civic, drepturile omului, ajutorul umanitar si/sau filantropic, dezvoltarea comunitara, dezvoltarea sociala
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de voluntariat beneficiar persoana fizica luticus luticus In legea 78/2014 a voluntariatului se mentioneaza ca si persoanele fizice pot incheia contracte de volkuntariat nu numai ONg urile. In ce conditii si pentru ce ... (vezi toată discuția)
Activitate de voluntariat reszeghtunde reszeghtunde Buna ziua! La un cabinet de medicina de familie in ce conditii poate lucra o persoana ca voluntar? Nu este angajata in alta parte, are diploma de asistent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se poate face voluntariat in perioada de crestere ... Milian R. Milian R. Buna ziua, se poate face voluntariat in perioada de crestere a copilului la o firma cu domeniu frigotehnie? Multumesc frumos (vezi toată discuția)