avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Notificare la contestatie amenda auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Notificare la contestatie amenda auto

1. Am primit amenda contraventionala auto pentru oprire interzisa si lipsa documente. Cuantum amenda 840 lei.
2. Am depus contestatie la PV de contraventie in termen la Judecatoria din raza teritoriala.
3. Am primit COMUNICARE ADRESA de la Judecatorie in care sunt instiintat : ca cererea mea a fost inregistrata si ca exista un nr. de dosar.
4. Mi se cere ca in termen de 10 zile sa depun inscrisuri in copii certificate ptr. conformitate cu originalul si achitarea taxei judiciare de timbru de 20 lei.

Intrebari: a). cum certific copiile ca sunt in conformitate cu originalul, avand in vedere ca la cerere am depus in anexa copii Xerox dupa actele legate de eveniment.
b). daca in termenul de 10 zile depun notificare prin care sustin cererea mea in integralitate si faptul ca nu am cerut ajutor public judiciar si ca solicit judecarea in lipsa, este suficient ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Morar , Evaluator 17:50, 17 Mai 2016
Inscrisurile pe care le-ati anexat la contestatie trebuiau sa fie certificate de dvs., adica sa scrieti pe ele "Conform cu originalul" si sa semnati. Depuneti-le din nou cu certificarea conform celor aratate. Taxa judiciara de timbru de 20 de lei trebuie achitata la Directia impozitelor locale. In caz de neachitare contestatia va fi respinsa ca fiind netimbrata.
ing. Ioan Ciobanu
multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire cauțiune anulată. ce trebuie să fac în continuare ca să-mi pot recupera banii? andrea_u andrea_u Buna seara, In 2014 februarie am castigat primul proces impotriva unui IFN - anularea executarii silite. Iar in aprilie 2014 a fost aprobat si restituirea ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)