avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces Verbal de constatare a unei conexiuni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces Verbal de constatare a unei conexiuni frauduloase, intocmit de inginer/electrician avizat ANRE

Constituie proba in procesul penal, un proces verbal de constatare a unei conexiuni frauduloase la reteaua de electricitate, intocmit de inginer/electrician avizat ANRE (Agentia Nationala de Reglementare a Energiei)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiTR , utilizator 21:52, 10 Mai 2016
Poate fi proba, ati fost si dvs prezent ?
ma refeream la procesul-verbal intocmit strict in prezenta proprietarilor din asociatie si a inginerului/electricianului, fara prezenta organului de cercetare penala
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2016
MihaiTR, utilizator
Organele judiciare la acel moment banuiesc ca nu erau sesizate, cum sa participe?
intocmai acest aspect ma intereseaza, poate in acceptiunea dumneavoastra un organ de cercetare penala sesizat ulterior cu privire la situatia de fapt consatata, sa formuleze o propunere de efectuare in continuare a urmaririi penale fata de un suspect, pe baza acestui pv de constatare si a 5-6 declaratii de martori (proprietari din cadrul asociatiei)care au participat la constatare...
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2016
MihaiTR, utilizator
Din cate inteleg de la dvs, nu sesizez nimic in neregula.

Alte discuții în legătură

Sesizare din oficiu vili_topor vili_topor Vreau sa intreb daca procesul verbal de cercetare la fata locului tine loc(sau contine, in cuprinsul sau) si de actul de sesizare din oficiu. Am fost cercetat ... (vezi toată discuția)
Furt curent de pe proprietate privata gabrieltudor gabrieltudor Am cumparat o locuinta in luna iulie 2015. M-am mutat in locuinta pe 16.08.2015. In data de 20.09.2015 in urma efectuarii unor lucrari de drenaj am descoperit ... (vezi toată discuția)
Daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila? din moment ce fapta nu ... (vezi toată discuția)