avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie pe limita de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie pe limita de proprietate

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie: Detin o proprietate in mediul rural, iar in urma cu aproximativ 20 de ani am construit pe limita de proprietate. Vecinul pe care il aveam atunci mi-a dat acordul verbal. Intre timp acesta a decedat, iar mostenitorii lui doresc sa faca o constructie care imi ia toata lumina. Eu am fost de acord, dar in limitele identice cu ale mele. Acestia ma ameninta ca ma pun sa imi daram constructia aflata pe limita de proprietate, daca nu sunt de acord cu constructia pe care vor sa o faca si limitele impuse de ei.
Care ar fi solutia pentru proplema mea?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2016
cfilip20, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie inaltata de catre vecin marianica marianica In urma cu 20 de ani (1993-1994), vecinul care primise o casa de nemti in anul 1988, a construit pe zidul dintre noi si dansii o cladire, care la vremea ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie si distrugere ralucutzan ralucutzan buna ziua!am si eu niste nelamuriri!ieri dupa amiaza vecinul meu scump a asteptat sa plece toata lumea de acasa si apoi ne a daramat gardul din gradina si si ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)