avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Declaratia 100 trebuie depusa si de cei de la buget?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Declaratia 100 trebuie depusa si de cei de la buget?

Buna ziua
declaratia 100 trebuie depusa si de cei de la buget?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ramada01 , utilizator 15:23, 14 Iunie 2016
Declaratia 100 contine multe impozite si taxe. La care dintre ele va referiti?
cele salariale
Buna ziua ! Institutia publica in care eu lucrez depune declaratia 100 pentru ca are peste 50 de angajati si atunci este obligata sa depuna aceasta declaratie pentru Varasaminte asimilate persoanelor cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia d100 Mircea-Alexandru Mircea-Alexandru Salutare, Am citit pe site ca termenul limita pentru D100 ( cazul meu - micro ) este pe 20 iunie.Dar eu stiu ca pentru al doilea trimestru ( aprilie - mai ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprinderi cu peste 50 angajati validiavali validiavali buna ziua, daca am mai mult de 50 de angajati pe firma , trebuie depusa ceva declaratie in legatura cu angajatii? inafara de 112 (vezi toată discuția)
Declaratia 100 si relevanta pe care o are la calcularea pensiei Ruxandra82 Ruxandra82 Daca declaratiile la sanatate ,CAS si somaj sunt corecte iar declaratia 100 este dusa la finante in zero in ce mod ma afecteaza asta la calculul pensiei?Va ... (vezi toată discuția)