avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Clasa de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Clasa de salarizare

Buna ziua.Lucrez intr-o primarie cu pana la 3500 locuitori.Am functia contractuala - inspector de specialitate gradul I,gradatia 4 (19 ani vechime) nu stiu exact ce clasa de salarizare am.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:22, 11 Mai 2016
Clasa 39 (clasa 31 data de nivelul postului, conform legii) si 8 clase de salarizare suplimentare aferente gradatiei de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul de la 1 august? remuss remuss Buna ziua.Lucrez intr-o primarie cu pana la 3500 locuitori.Am functia contractuala - inspector de specialitate gradul I,gradatia 4 (19 ani vechime) clasa 39, ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa promovare remuss remuss Am fost angajat in anul 2008 pe functia contractuala referent IA,in 2010 am luat licenta in adm.publica,dupa multe tam-tamuri am fost trecut pe functia ... (vezi toată discuția)
Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)