Buna ziua.Lucrez intr-o primarie cu pana la 3500 locuitori.Am functia contractuala - inspector de specialitate gradul I,gradatia 4 (19 ani vechime) clasa 39, la care se adauga si un spor de 15% spor de calculator cond.vatamatoare etc., va rog sa-mi spuneti ce salariu am incepand cu 1 aug.2016.Cu tot respectul daca se poate si cum se face calculul.
OUG 20/2016 prevede ca pentru personalul care beneficiaza de un cuantum al salariului de baza mai mic decat cel stabilit la nivel maxim in institutie pentru fiecare functie, grad / treapta, gradatie, vechime in functie sau specialitate va fi salarizat la nivelul maxim din institutie. Daca nu mai este nimeni pe aceeasi incadrare salariul nu se modifica. Cam asta am inteles.
Clasa de salarizare
remuss
Buna ziua.Lucrez intr-o primarie cu pana la 3500 locuitori.Am functia contractuala - inspector de specialitate gradul I,gradatia 4 (19 ani vechime) nu stiu ... (vezi toată discuția)
O.u.g 20/2016
remuss
Ordonanta U.G. 20 /2016
ORDONANŢA DE URGENTĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea ... (vezi toată discuția)