avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua,
Va rog raspundeti,
De cand nu ma mai duc la lucru, de cand am primit decizia de concediere sau de cand s-au scurs cele 20 zile de preaviz?
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 9 Mai 2016
De cand a expirat termenul de preaviz mi va mai duceti la munca.

De exemplu, daca in data de 09.05.2016 a expirat preavizul , incepand cu data de 10.05.2016 nu va mai duceti la munca la acea societate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportul de munca poate inceta intr-o zi nelucratoare? cristina69 cristina69 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea speta: Un angajat al unei societati comerciale primeste un preaviz de concediere in data de 08.04.2013, prin care este ... (vezi toată discuția)
Etape concediere din motive care nu tin de persoana angajatului broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Lucrez la o companie care a luat decizia ca din 28 persoane cate suntem, sa dea 4 afara. Intrebarea mea este, care sunt etapele pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Trimitere preaviz concediere individuala lauricafl lauricafl Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil cu urmatorul caz. Astazi, 16.02.2017 am primit prin fax la punctul de lucru unde lucram, de la sediul ... (vezi toată discuția)