Hristos a Inviat ,urmeaza sa ma casatoresc si as vrea sa stiu daca am dreptul la cele 5 zile de concediu dupa casatorie si daca acestea se pot lua in iulie ?Casatoriao avem in iunie si am vrea ca aceste 5 zile daca se dau sa le luam in iulie,se poate?
1. Art.152 C.mun.
(1) În cazul unor evenimente familiale deosebite, salariaţii au dreptul la zile libere plătite, care nu se includ în durata concediului de odihnă. (2) Evenimentele familiale deosebite şi numărul zilelor libere plătite sunt stabilite prin lege, prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Prin urmare, verificati daca la nivel de angajator in reg.intern sau intr-o procedura operationala exista prevazut modul de acordare a acestor zile, intrucat legea nu face vreo distinctie in acest caz.
- pentru personal contractual
HG 250/1992
Art. 24
(1) În afara concediului de odihnă, salariaţii din administraţia publică, din regiile autonome cu specific deosebit şi din unităţile bugetare au dreptul la zile de concediu plătite, în cazul următoarelor evenimente familiale deosebite:
a) căsătoria salariatului - 5 zile;
b) naşterea sau căsătoria unui copil - 3 zile;
c) decesul soţului sau al unei rude de până la gradul II a salariatului - 3 zile.
(2) Concediul plătit, prevăzut la alin. (1), se acordă, la cererea solicitantului, de conducerea unităţii. Indemnizaţiile cuvenite se stabilesc potrivit art. 7 alin. (1).
- pentru functionarii publici
OG 6/2007
art.24
În afara concediului de odihnă, funcţionarii publici mai au dreptul, în condiţiile legii, la zile de concediu plătit în cazul următoarelor evenimente familiale deosebite:
a) căsătoria funcţionarului public - 5 zile lucrătoare;
b) naşterea sau căsătoria unui copil - 3 zile lucrătoare;
c) decesul soţiei/soţului funcţionarului public sau al unei rude de până la gradul al III-lea a funcţionarului public ori a soţului/soţiei acestuia, inclusiv - 3 zile lucrătoare;
d) controlul medical anual - o zi lucrătoare.
Legea nu prevede si termenul in care pot fi acordate aceste zile, insa la nivel de angajator ar trebui sa existe reglementat asa ceva , fie in reg.intern, fie intr-o procedura operationala.
Verificati daca aveti asa ceva prevazut in documentele mai sus mentionat la angajatorul dvs.