avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare produse alimentare online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare produse alimentare online

Buna ziua,

As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru distribuirea vs comercializare unor produse alimentare deja impachetate in mediul online. Mentionez ca acestea sunt achizitionate dintr-o alta tara UE. Aceste produse sunt de origine vegetala.

Va multumesc anticipat,
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2016
ioanavasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanavasile , utilizator 15:03, 10 Mai 2016
Trebuie înființată o societate comercială, un srl. Dacă aveți deja un srl înființat, trebuie să aveți prevăzute obiectele de activitate aferente activității dvs și să le autorizați. Activitatea se va desfășura la sediul social sau la punctul de lucru?
După caz, este posibil să aveți nevoie de unele autorizații.
Multumesc pentru raspuns.
Produsele vor fi depozitate la sediul social in urma achizitionarii lor de la angrosisti. Ulterior vor fi comercializate pe un site online e-commerce. Care ar fi procedura si acele autorizatii specifice pentru astfel de produse neperisabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru infiintarea unei microintreprinderi medda medda Buna ziua. Imi doresc sa infiintez o microintreprindere care are ca scop achizitionarea de produse agricole (alimente) din zona rurala si comercializarea ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
Probleme la infiintarea firmei - depozitul necesar? octavian123 octavian123 Buna ziua Apelez la sfatul Dvs. deoarece ma aflu intr-o situatie dificila pe care nu reusesc sa o rezolv. Sunt pe ultima suta de metri sa infiintez o firma, ... (vezi toată discuția)