avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua! am o problema daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat! Suntem trei frati,tata a decedat acum 22 de ani iar in urma cu 7 ani noi toti cei trei frati am cedat dreptul nostru de mostenire din casa, mamei noastre in acest moment doar ea este proprietara.De curand unul dintre frati a decedat , iar intrebarea mea este sotia are dreptul la mostenire de moment ce sotul ei(fratele nostru) a cedat partea lui mamei? Si o alta intrebare ar fi daca cei trei copii ai sotiei din alte trei casatori participa alaturi de ultimul fiu(a patrulea) care este al fratelui decedat si are dreptul la mostenire legal dupa decesul mamei noastre..va multumesc

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire dumitrugj dumitrugj buna dimineata! am si eu o problema daca ma poate lamuri cineva.....tatal meu a decedat in urma cu 22 de ani .nu am dezbatut succesiunea atunci dar in urma cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dumitrugj dumitrugj buna ziua! Cum se poate obtine certificatul de mostenitor la un notar dand declaratie pe proprie raspundere ca nu mai exista alti mostenitorii sau cum ? nu se ... (vezi toată discuția)
Mostenire: frati buni, frate vitreg Letavyo Letavyo Buna ziua! Am si eu nevoie de o lamurire. Situatia este urmatoarea: suntem 4 frati buni si avem un frate vitreg din partea mamei, dintr-o casatorie ... (vezi toată discuția)