avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... S-a admis cererea de exceptie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

S-a admis cererea de exceptie

sa traiti. inalta curte de casatie si justitie a admis cererea prin care am invocat exceptia neconstitutionalitatii articolului 483 aliniatul 2 din codul de procedura civila, si a trimis tot dosarul catre curtea constitutionala. Ce trebuie sa fac mai departe? Sunt sanse ca Curtea Constitutionala sa admita exceptia raportat la cauza mea, deoarece curtea de apel a judecat stramb apelul. s-a facut o mare nedreptate.

[Mesaj editat - 2.1 din regulament. Vă rog să nu mai generalizați.]
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: misugeorge , utilizator 00:27, 13 Mai 2016
rectific: nu este vorba de art 483 alin (3) ci de art 493 alin. (3)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)
Recursul in ncpc Just-drept Just-drept Dacă reclamanta a introdus recursul conform art. 488 NCPC, dar nu a invocat nici un aliniat din art. 488, se poate solicita respingerea recursului introdus de ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)