avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Plata apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Plata apartament

Buna ziua,

Cand se face plata pentru achizitia unui apartament?
Imediat dupa semnarea contractului de vanzare cumparare, in fata notaraului, si dupa verificare tuturor actelor?

Intreabare vine in contextul in care dezvoltatorul a cerut ca plata sa o fac inainte de a semna contractul de vanzare cumparare iar motivul invocat este ca dupa plata poate realiza documentatia necesara.

De asemenea, ma gandesc ca poate dura o ora pana ce banii sunt transferati intre banca mea si cea a vanzatorului, caz in care asteptam in fata notarului pana cand plata este confirmata?
Pe de alta parte mi se pare riscant sa fac transferul inainte de a avea toate actele validate de catre notar.

Va multumesc anticipat,

Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2016
mr_perfect, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare locuinta, sfat. Livone74 Livone74 Buna ziua! Vreau sa vand o locuinta (la bloc) in curand si as dori un sfat. Am fost la notar si suntem in proces de trimitere a actelor gen certificat ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera transfer bancar cataleata cataleata Buna ziua, doresc sa cumpar o garsoniera la care doresc sa fac tranzactie bancara. Cum este cel mai sigur ca in momentul cand vanzatorul a primit banii in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la un dezvoltator carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, as vrea sa ma ajute cei cu studii juridice cu o informatie! doresc sa achizitionez un apartament cu bani cash, fara credit bancar de la un ... (vezi toată discuția)