avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributiei la sanatate retroactiv
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributiei la sanatate retroactiv

Buna ziua,
am nevoie de formularul E104 de la Casa de sanatate. Vreau sa platesc retroactiv intre anii 2011-2014 si sa apara in formular calitatea de asigurat in acea perioada. Problema este ca mi s-a spus la CAS ca pot plati suma, in jur de 4000 lei, dar ca perioada pentru care am platit nu apare in formular, si nu inteleg de ce! Ce pot face ca sa obtin formularul acesta si sa apara perioada pt care platesc. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2016
sonia2222, utilizator

Alte discuții în legătură

Obtinere formular e104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in romania marley63 marley63 Obtinere formular E104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in Romania Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la rezolvarea unei probleme ... (vezi toată discuția)
Formular european e104 Marius-C Marius-C Buna ziua, Am o problema in rezolvarea careia sper ca ma puteti sfatui. Urmeaza sa ma mut in Austria si am nevoie de formularul european E104, in vederea ... (vezi toată discuția)
Formular e104 - casa de asigurari de sanatate naemonica naemonica Buna ziua, Mama mea se afla pe listele ANAF-ului in Romania cu datorii de aprox. 4000 lei pt neplata asigurarii de sanatate + penalitati pt perioada 2008 - ... (vezi toată discuția)