avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi mostenitor

Tatal lucra la cfr cind a decedat,fiul a beneficiat de permis cfr.,apoi cam 5 ani nu a mai solicitat,acum doreste sa beneficieze iar dar i-au spus ca nu mai poate doarece dupa 3ani se prescrie daca Titularul nu solicita acest drept,copilul are pensie de urmas si 13ani sa inteleg ca el e titularul si el trebuia sa faca solicitarea?fii

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie nina2014 nina2014 Buna ziua! Tatal meu a lucrat peste 20 ani in cadrul CFR la grupa I de munca. La pensie nu a fost incadrat la aceasta grupa. In 2013 a decedat, iar mama ar ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru copil urmas C.Fabyola C.Fabyola buna tuturor,am o intrebare, sotul meu a fost ucsi in urma cu un an, inculpatul a fost incadrat in articolul c.p 175 in ca nu sa finalizat ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas aidacamp aidacamp Va rog sa-mi raspundeti daca fiul meu care tocmai a terminat liceul si a avut bacalaureatul in aceasta sesiune (reusit cu media 9,37), dar care a avut ( ca si ... (vezi toată discuția)