Eu, mama şi fratele meu deţinem în proprietate un apartament în Berceni: eu am 1/4, mama 1/2 şi fratele 1/4, în indiviziune. Eu am locuit (legal) singur în apartament timp de vreo 20 de ani, au mai locuit şi iubitele mele diverse perioade de timp, dar nu au fost trecute la întreţinere. Acum fratele meu mi-a cerut verbal (nu legal, în scris) sultă. Apartamentul valorează cam 36 000 euro, are 3 camere, 65 mp, 41 mp utili, în Berceni. Aş vrea foarte mult să ştiu care este aproximativ valoarea sultei. Măcar în linii foarte mari, aş aprecia foarte mult un răspuns CONCRET, aş vrea să ştiu la ce să mă aştept.
Sulta o stabilesc copartasii la partaj daca se face de comun acord la notar, sau in instanta in caz de neintelegere intre copartajanti iar sulta se va stabili pe baza unei expertize intocmita de un expert autorizat.
Deci să înţeleg că în momentul de faţă (în care suntem în indiviziune) nu îi sunt dator nimic fratelui pentru că i-am folosit partea lui de proprietate timp de 20 de ani?
Partajul
AlinaLavinia
Buna ziua, Am un frate care a plecat cu chirie de vreo 10 ani din apartamentul de 3 camere al parintilor. Intre timp mama, tata si eu am ingrijit o doamna in ... (vezi toată discuția)