avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Suntem o familie care nu avem copii , si ne-am facut testament reciproc . Nu mai avem parinti in viata . Ne intereseaza , daca in cazul decesului unuia dintre noi , mai are cineva dreptul la mostenire ( daca sotul supravietuitor are dreptul la cota intreaga , mostenita , sau mostenirea se imparte intre sotul supravietuitor si rudele sotului decedat , sora , frati , nepoti) .

Alte discuții în legătură

Cine mosteneste averea? cbcr cbcr Cine mosteneste averea? Se da următoarea situatie: soția X și soțul Y care nu au copii dobandesc diverse bunuri (case și terenuri) in timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de curând sora mea a murit. ea a fost căsătorită ... Marialuiza27 Marialuiza27 Buna ziua. De curând Sora mea a murit. Ea a fost căsătorită dar nu a avut copii. Soțul ei fiind mai mic cu 10 ani ..ea a decis sa ii facă testament sa ... (vezi toată discuția)
Moștenire familie fără copii iaminm iaminm Care sunt condițiile și cum se face daca nu au copii? Daca soția a decedat și soțul supraviețuitor este nedeplasabil pentru a demara personal acest ... (vezi toată discuția)