avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract comodat

Am incheiat un contrac de comodat pentu un apartament cu 2 persoane cu obligatia de pastrare a curateniei si plata facturilor.de 1 luna nu reusesc sa dau de ei ,in casa este o mizerie de nedescris .iar facturile le-am platit eu.pentru ca au venit si cele pe lun in curs. ce pot face,ca sa ii fortez sa imi plateasca si sa renunt la contact?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:12, 12 Mai 2016
In primul rand: persoanele cu care ati incheiat contractul ce calitate au?
Comodatari? Dati mai multe detalii pt a intelege speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat razvanbonciu razvanbonciu Buna ziua Am nevoie de un contract de comodat pentru sediu social insa proprietarul trebuie sa plece in alta tara zilele acestea. Poate completa acest ... (vezi toată discuția)
Contract comodat pfa claudiaP claudiaP Spuneti-mi, va rog, daca un PFA incheie un contract de comodat pentru un apartament cu 3 camere unde mai locuiesc si alte persoane, cat la 100 are dreptul de ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)