avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plata cu ora cadru didactic asociat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plata cu ora cadru didactic asociat

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu privire la stabilirea vechimii in munca pentru un salariat bugetar contractual care a desfasurat activitate de cadru didactic asociat in cadrul unei universitati.
Acesta a prezentat o adeverinta de la universitatea la care a activat in care sunt enumerate lunile in care a desfasurat activitate incepand cu anul 2008 pana in anul 2013.
In dreptul fiecarei luni enumerata sunt trecute un numar de ore ( banuiesc) pentru ca nu folosesc sintagma ora ci este pus un A ( aplicatii) si la observatii plata cu ora. In adeverinta se mai mentioneaza si ca "pentru activitatile desfasurate pe baza de decizie in regim plata cu ora s-au retinut si virat contributiile de asigurari sociale"
Mentionez ca in carnetul de munca nu este trecuta aceasta perioada de activitate 2008 - 2013. Persoana mi-a spus ca nu a avut contract individual de munca incheiat.
Cum ii stabilesc eu vechimea in munca, avand in vedere cele mentionate.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Stabilire vechime in functie de plata cu ora monicalirca monicalirca Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma ajuta cu privire la stabilirea vechimii in munca pentru un salariat bugetar contractual care a desfasurat activitate de ... (vezi toată discuția)
Am vechime? ce pot face cu ea? ion + ion + Abordez acest subiect din alt punct de vedere. In 4 ani consecutivi incepand cu anul 1984, numai in semestrul 2, in 2 ani cu norma intreaga (2 serii de ... (vezi toată discuția)
Se cumpara vechime in munca. se poate cumpara vechime in specialitate? ... ion + ion + Se cumpara vechime in munca. Se poate cumpara vechime in specialitate? Legea noua a pensiilor va permite recalcularea pensiilor si cu sumele incasate de ... (vezi toată discuția)