avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot sa fac daca instanta amana repetat darea unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot sa fac daca instanta amana repetat darea unei sentinte

Instanta a amanat a pentru a patra oara darea unei sentinte in cazul iesirii societatii din starea de insolventa .
Putem sa intervenim in vreun fel si sa grabim obtinerea sentintei ?
Mentionam ca prelungirea nejustificata a acestei stari afecteaza activitatea firmei datorita faptului ca societatea comerciala aflata in insolventa nu are acces la finantare , nu poate uza de documente de plata la termen (Bilete la ordon si CEC-uri) si nu este eligibila pentru finantari din fonduri nerambursabile .
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2016
dan cristin, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:13, 12 Mai 2016
Puteti formula contestatie privind tergiversarea procesului conform art.522-526 NCPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare garantie ipotecara firma in insolventa cris 40 cris 40 Buna seara, Am urmatoarea problema :planul de reorganizare a fost respins ,ca urmare voi intra in procedura falimentului.[b]Din nefericire unul din credite ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)