avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Credit neachitat- calcul majorari
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Credit neachitat- calcul majorari

Am o societate comerciala care a contractat un credit de la o banca in suma de 100000 ron. Din august 2014, pentru societate a fost deschisa procedura insolventei. Banca imi solicita majorari pentru creditul neachitat pana la 31.08.2015. Este corect? Eu am inteles ca "nicio dobanda, majorare sau penalitate de orice fel ori cheltuiala, numita generic accesorii, nu va putea fi adaugata creantelor nascute anterior datei deschiderii procedurii, cu exceptia situatiilor prevazute la Art. 103." Art 103 nu il inteleg.

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa MihaDrag MihaDrag Buna seara .Va rog sa mi spuneti daca o firma este in insolventa care are inscrise masini in primarie se mai calculeaza impozit .Va multumesc. (vezi toată discuția)
Plata majorari si penalitati dupa intrarea in insolventa monica i monica i As dori sa stiu in baza carui act normativ nu se mai calculeaza majorari si penalitati pentru debite restante de la data intrarii in insolventa a unei firme (vezi toată discuția)
Criza financiară şi insolvenţa unităţilor administrativ-teritoriale corneliu84 corneliu84 scurt istoric; un UAT a fost in insolventa in perioada 2014 - 2018. astfel, i se mai pot emite decizii accesorii de catre alta institutie publica unui UAT ce ... (vezi toată discuția)