avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Firma in insolventa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Firma in insolventa

Buna seara .Va rog sa mi spuneti daca o firma este in insolventa care are inscrise masini in primarie se mai calculeaza impozit .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 17:38, 22 Decembrie 2014
Se datoreaza impozite pentru bunurile aflate in proprietatea firmei.
Nu se datoreaza si nu se calculeaza majorari de intarziere pentru creantele fiscale nascute anterior deschiderii procedurii insolventei dupa data deschiderii procedurii insolventei conform legii 85/2014,art.80, alin1
Art. 80. - (1) Nicio dobanda, majorare sau penalitate de orice fel ori cheltuiala, numita generic accesorii, nu va putea fi adaugata creantelor nascute anterior datei deschiderii procedurii, cu exceptia situatiilor prevazute la art. 103
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata majorari si penalitati dupa intrarea in insolventa monica i monica i As dori sa stiu in baza carui act normativ nu se mai calculeaza majorari si penalitati pentru debite restante de la data intrarii in insolventa a unei firme (vezi toată discuția)
Criza financiară şi insolvenţa unităţilor administrativ-teritoriale corneliu84 corneliu84 scurt istoric; un UAT a fost in insolventa in perioada 2014 - 2018. astfel, i se mai pot emite decizii accesorii de catre alta institutie publica unui UAT ce ... (vezi toată discuția)
Intrare an insolventa cu datorii la stat marc35 marc35 buna ziua am o firma din 2006 si din 2008 din anute motive nu am mai putut platii catre stat atributiile (somj sanatate,inpozit...)an octombrie2009 am primit ... (vezi toată discuția)