avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neachitare taxa judiciara timbru !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neachitare taxa judiciara timbru !

Buna ziua !
Am inaintat la judecatorie ,,contestatie la executare" intrucit ex.judecatoresc a impus o taxa de executare maxima (dar se incadreaza in grila) in raport cu munca depusa -(de fapt a fost o poprire pe salariu)
Am analizat taxa de timbru fixata de instanta si am ajuns la concluzia ca nu se merita sa achit si sa continui judecata chiar daca primesc ajutor public judiciar prin exalonarea respectivei taxe judiciare de timbru
Intrebare:
Daca nu achit taxa de judiciara de timbru , ce repercusiuni mai am in afara de anularea cererii
ca ,,netimbrata" !?
Va multumesc foarte mult pentru raspuns !
Cu stima si deosebit respect ptr. cei care dau raspunsuri pe acest sait.

Cel mai recent răspuns: iulian56 , utilizator 12:53, 16 Mai 2016
Puteți fi obligat la cheltuieli de judecată pe care le poate solicita partea adversă. Asta doar dacă cererea a fost comunicată părții adverse
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2016
Adrian ALBU, Avocat
Multumesc f. mult !
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa timbru judiciar pe apel urgent va rog Mary355 Mary355 Instanta a constatat lipsa timbrului judiciar pe apel si totusi a judecat cauza. Este acest lucru legal?Proces incredintare minor. Multumesc (vezi toată discuția)
Neprezentare proces tanis tanis Ce se intampla daca fratele meu nu se poate prezenta la primul termen la un proces civil intentat de catre el si nu a platit nici taxa de 12 lei si timbrul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! o chemare în judecata, cu mai multe capete de cerere, ... smari smari Bună ziua! O chemare în judecata, cu mai multe capete de cerere, poate fi anulata pentru netimbrare, daca taxa de timbru nu a fost achitata pentru ... (vezi toată discuția)