avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pentru somaj

Buna seara, ma adresez si eu cu o intrebare la dumneavoastra: saptamana viitoare o sa imi depun actele pt somaj, eu vin din campul muncii, dar sunt si la master an terminal, drept urmare diploma mea de licenta si cea de bacalaureat sunt acolo, iar in actele necesare pt somaj scrie ca imi trebuie actele de studii si calificare in copie si ORIGINAL! Copii am facute, dar actele in original nu, ele fiind la facultate, cum sa procedez in aceste caz? Trebuie sa ma duc la facultate si sa iau originalele, sau ceva adeverinta din care sa rezulte ca diplomele sunt la ei? Multumesc foarte frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:00, 12 Mai 2016
Ati vorbit cu cei de la AJOFM, despre aceasta situatie?
Nu, dar o sa ajung maine pe acolo sa intreb, ma gandeam ca poate s-a aflat cineva in situatia asta sa nu mai fie nevoie sa ajung pe acolo! :) Multumesc
Practica poate fi diferita de la un AJOFM la altul .... de exemplu, in Bucuresti la Sect.5 o cunostinta apropiata a avut numai copii de pe actele de studiu si nu i s-a mai solicitat si originalele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare bb_yasmi bb_yasmi printre actele care trebuiesc depuse la dosarul de somaj se afla si act dupa ultimul studiu copie +original. stiti cumva daca adeverinta de la facultate e ... (vezi toată discuția)
Cine e vinovat daca nu ma pot inscrie la examenul de licenta pentru ca nu imi este gasita diploma de bacalaureat? liz_x liz_x Anul trecut am terminat facultatea de administratie publica. Mi-am echivalat la alta facultate si am intrat in an terminal la drept. In aceeasi vara, m-am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj pavia pavia as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)