avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselat pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselat pe facebook

Salutare,

Tocmai am fost inselat pe Facebook la achizitonarea unui cont, am discutat, am verificat contul, am platit, dar nu am mai primit nimic.

Plata s-a facut printr-un cod de paysafe, suma fiind 100 lei.

Am bonul/chitanta de paysafecard, am discutia pe facebook+ cateva printscreenuri ale profilului respectiv si cateva date despre acesta: orasul , numele, data nasterii , un model de masina si un numar de inmatriculare.

Intrebare: Se merita efortul unei plangeri la politie pe baza acestor dovezi , sau este doar un du-te-vino la politie iar la final o instiintare cum ca nu s-a gasit persoana din N motive si imi pierd doar timpul?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2016
FlorinDaniell, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:12, 14 Mai 2016
la achizitonarea unui cont

Ce fel de cont vroiati sa achizitionati ?
gi-jane2 a scris:

la achizitonarea unui cont

Ce fel de cont vroiati sa achizitionati ?




Aceeasi curiozitate o am si eu.
Un joc Online, GTA V

Nu banii si nici contul nu ma mai intereseaza , cat doar ca acest individ face inselatorie.
Politia este potopita cu plangeri si n-are bani, timp, personal si resurse pentru a le rezolva pe toate. De aceea sa nu va asteptati la mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ponturi pariuri pe bani, înșelăciune Alexandru M. Alexandru M. Bună ziua. Recent am discutat cu un domn, pe o pagină a dânsului de Facebook,așa zis \"analist sportiv\" , prin intermediul căruia am achiziționat un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online GrigoreCristian GrigoreCristian Buna ziua! In aceasta dimineata fratele meu a fost inselat online (Facebook) de o pagina sportiva, i-sa promis ca daca plateste o anumita suma de bani ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)