avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Valabilitate Permis SUA in Romania
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Valabilitate Permis SUA in Romania

Buna ziua!
Recent am obtinus permisul de conducere in sua.As vrea sa stiu daca este valabil si in Romania?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Obtinere permis de conducere in alta tara Andrei.Daniel Andrei.Daniel Va salut! As avea o intrebare din domeniul auto. Eu sunt stabilit in Italia de o perioada de timp, dar am inceput recent sa am o problema cu deplasarile pe ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in afara chivu sorin chivu sorin buna ziua!as vrea sa stiu daca un permisul de conducere obtinut in Italia este valabil in Romania,si ce trebuie sa fac la reintoarcerea si restabilirea in ... (vezi toată discuția)