avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de casa legalizat la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de casa legalizat la notar

buna ziua
pentru a invita in tara un cetatean turc a trebuit sa pregatesc mai multe acte, printre care si contractul de casa in copie legalizata la notariat.
am trimis actele in Turcia, iar cetateanul turc urma sa le inainteze ambasadei Romaniei in Turcia pentru a obtine viza de intrare.nu a facut-o, deoarece intre timp eu m-am razgandit, in sensul ca nu mai sunt de acord cu invitatia in tara si, implict, cu cazarea in locuinta mea.
dar, a intervenit marea intrebare: poate cetateanul turc sa faca ceva (ma refer la falsuri in acte) cu copia legalizata a contractului meu de casa?? poate ma " trezesc" fara casa???
va rug mult, ajutati-ma cu un raspuns, ptr linistea mea.
cu multe multumiri
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 20:45, 12 August 2009
in lumea asta se pot face multe falsuri, desi teoretic nu se poate face nimic, totusi in practica ne intalnim cu multe ciudatenii....procuri false...case vandute fara acordul proprietarului....#-o
ma gandesc ca daca intre toate acele acte doar copia aceea legalizata te framanta si nu i-ai mai trimis si procura cu privire la acel imobil vizat in actul legalizat nu prea are ce sa faca cu el.
sunt de acord cu opinia exprimata anterior dar nu e chiar asa usor de falsificat.
si oricum ai putea fie sa-i ceri domnului actele inapoi
sau sa declari pierdut si nul acel act legalizat (ca banuiesc ca la notarul care ai fost de l-ai legalizat acel act a avut un numar, o data..ceva.)

nu te impacienta. cum se pot face multe falsuri si etc. etc. asa se pot gasi si solutii.
bafta si be relaxed! =D>
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
hopeless1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie italiana certificat de nastere romanesc mirka mirka buna ziua copilul meu are cetatenie italiana dar vreau sa-i fac si certificat de nastere romanesc de care acte am nevoie si inca ceva copilul meu poate sa ... (vezi toată discuția)
Viza pentru romania simona2126 simona2126 Buna ziua. As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Eu sunt romanca, locuiesc cu chirie cu doi prieteni, dar contractul de inchiriere nu este facut pe ... (vezi toată discuția)
Procura speciala Kristinika Kristinika Buna seara locuiesc in Iordania si doresc sa ii fac tatalui meu o procura prin ambasada romana din Aman ,pt a putea sa imi scoata certidicatul de nastere al ... (vezi toată discuția)