avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea SRL

Buna ziua!
Am resedinta la Bucuresti. Doresc sa infiintez un SRL la Cluj. Pe ce adresa el se inregistreaza pe adresa din buletin sau pe adresa spatiului inchiriat (Cluj) unde se va afla sediul firmei. In caz de se face pe adresa din buletin atunci unde voi depune toate rapoartele de activitate?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 14:00, 14 Mai 2016
Acolo unde veti avea sediul social.
Societatea se va inregistra la Cluj, rapoartele la Cluj.

Doar daca doriti la adresa din cartea de identitate sediul social, se va inregistra la adresa si rapoartele in circumscriptia adresei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de transport eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa va intreb daca doresc sa deschid un SRL,firma de transport si am domiciliul intr-o localitate,pot sa deschid firma intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Lnfiintarea unui srl micki_a micki_a Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma, respectiv un SRL si as avea nevoie de niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: - daca sunt in maternitate este ... (vezi toată discuția)