avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Copil cetatean strain fara CNP in intretinere
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Copil cetatean strain fara CNP in intretinere

Am un salariat cetatean strain care are 3 copii minori in intretinere. Copiii nu sunt nascuti in Romania si nu au CNP. Programul de salarizare nu-mi permite sa-i inregistrez fara un CNP valid. Cum as putea rezolva aceasta problema?

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean austriac Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa fac angajarea unui cetatean austriac. Stiu ca pentru un cetatean din UE nu e nevoie de permis de lucru, insa ca sa il introduc in ... (vezi toată discuția)
Declaratia d112 atentionari noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am trimis declaratia D112 si am primit mesajul ca nu exista erori de validare, dar am primit un mesaj de atentionare care suna cam asa: Campul ... (vezi toată discuția)
Fantastic!!! deea_lex deea_lex Imi permit sa va impartasesc ultima mea experienta legata de infiintarea unei societati comerciale dorindu-va sa nu vi se intample niciodata.... Strangem ... (vezi toată discuția)