avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pronuntarea in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pronuntarea in dosar

As dori sa stiu cum pot afla solutia unui dosar , ce s a pronuntat astazi ? Am cautat in portalul instantei , dar inca nu s a facut nicio mentiune , de fapt apare destul de tarziu chiar si dupa 3-4 zile de la termenul de sedinta . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:29, 13 Mai 2016
Nu aveti decat variantele studierii solutiei pe portal sau adresarea unei intrebari prin telefon sau personal la arhiva instantei respective,evident ca incepand cu ziua de luni a saptamanii viitoare.
Da, va puteți deplasa la arhiva dacă vreți sa aflați mai repede soluția.
Prin telefon nu dau mereu relații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal caprice caprice Buna ziua, cum pot afla date despre un dosar sau o sedinta pronuntata in dosarul unei instante? Mentionez ca am nr dosarului...daca sun la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Definitie! maryan27 maryan27 Buna ziua! Ce inseamna, in limbaj popular, mijlocirea grefei instantei? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Interpretare decizie judecatorie serena82 serena82 Daca judecatorul mi-a spus ca solutia se va da peste 2 saptamani, prin posta, eu trebuie sa ma mai prezint la urmatorul termen (peste 2 saptamani) avand in ... (vezi toată discuția)