alinamitu1982 a scris:
Buna seara. Sotul meu are o fetitade 13 ani din prima casatorie careia ii da 25% din venitul sau .Acum, de 2 luni ne-am mutat in Anglia si deja suntem terorizati de foata sotie care vrea 25% din venitul de aici. Ma puteti ajuta si pe mine, nu stim cum sa procedam si cat trebuie sa-i dam. Va multumesc
Stimata doamna, fiind si eu un copil care a trecut prin divort si o mama care la randul sau a ramas cu un copil din divort, va spun ca sotul dv ramane tatal biologic cel putin, toata viata, indiferent pe care continent se afla. Iar pensia de intretinere este dreptul copilului. Este usor sa faci copii si apoi sa-i abandonezi cand iti vine cheful. Daca dv ati trece prin asta ca mama sau copil abandonat, ati cunoaste suferintele unui astfel de suflet. Si nu vorbim doar de banii, ci de lipsa tatalui din viata copilului, de lipsa sa afectiva, spirituala, fizica. Cea financiara este partea cea mai mica si cel mai putin traumatica pentru un copil abandonat. Daca v-ati luat un asemenea barbat, care cu usurinta isi abandoneaza proprii copii, aveti grija sa nu ajungeti in locul fostei sale sotii... Cum va formati sotul, asa il veti avea. Ce sentimente si moralitate ii veti reusi sa-i insuflati, daca veti reusi, asa il veti avea.