avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie Alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie Alimentara

Buna seara. Sotul meu are o fetitade 13 ani din prima casatorie careia ii da 25% din venitul sau .Acum, de 2 luni ne-am mutat in Anglia si deja suntem terorizati de foata sotie care vrea 25% din venitul de aici. Ma puteti ajuta si pe mine, nu stim cum sa procedam si cat trebuie sa-i dam. Va multumesc
When a scris:

Cereti plata pensiei in natura daca mama insista.


E o chesti foarte utila, pe mama o degreveaza de a mai merge prin magazine cu copilul sa tot probeze tot felul de incaltari si haine, de exemplu. Mai bine sa o faca tatal. Eu l-am mai pus pe tatal copilului sa faca acest lucru. Din pacate insa nu a avut rabdare, a cumparat din al 2-lea sau al 3-lea magazin niste ghete, insa de primavara, in timp ce copilului ii trebuiau de iarna, groasei, imblanite.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2016
Alina2011, utilizator
Alina2011 a scris:

When a scris:

Cereti plata pensiei in natura daca mama insista.


E o chestie foarte utila, pe mama o degreveaza de a mai merge prin magazine cu copilul sa tot probeze tot felul de incaltari si haine, de exemplu. Mai bine sa o faca tatal. Eu l-am mai pus pe tatal copilului sa faca acest lucru. Din pacate insa nu a avut rabdare, a cumparat din al 2-lea sau al 3-lea magazin niste ghete, insa de primavara, in timp ce copilului ii trebuiau de iarna, groase, imblanite. Ma bazasem pe cele de cu un an ianinte, dar nu il mai incapeau, il strangeau.

Ulterior nu a mai avut rabdare sa mearga cu copilul la cumparaturi, decat extrem de rar.


Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2016
Alina2011, utilizator
Mai incercati, de obicei barbatii nu sunt asa de atenti ca femeile. De ce credeti ca ii vedeti cu listele de cumparaturi ale sotiilor in mana la supermarket? Cand il mai trimiteti sa ia ceva copilului, poate ii faceti o lista. Plus ca daca tot ia ceva gresit, poate reusiti sa schimbati dupa, dar asa se va simti mai responsabilizat poate si copilul va vedea ca tata se ocupa de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere: cuantumul maxim depășește nevoile copilului iar pe mine m-ar pune în dificultate cu plata ratelor. cum aș putea proceda în acest caz? Adrian19851411 Adrian19851411 Buna ziua Din păcate eu și soția mea am ajuns in pragul unui divorț. Avem o fetița, și am o întrebare legată de pensia alimentara care trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alinciprian78 alinciprian78 in ianuarie tatal meu a decedat si am primit din partea administratiei ca ajutor de deces suma de 2000ron bani neimpozabili trecuti prin contabilitate,si am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pensie alimentara CristineO CristineO sotul meu are un copil din casatoria anterioara, care este major, si la care i-am platit o pensie alimentara stabilita prin hotarire judecatoreasca. De citeva ... (vezi toată discuția)