avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Cum se poate vinde un apartament in care 11/16 are cel ce vrea sa vanda si 5/16 celalalt mostenitor care e de negasit.Nu s-a facut succesiunea(testamentarul a murit in 2012) in asteptarea celuilalt mostenitor.Mai precizez ca s-a facut doar acceptarea succesiunii de primul mostenitor( cel cu 11/16 din total ).Variante posibile.
Va multumessc. 14 Mai 2016.

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fam.panait fam.panait salut ! , am si eu o intrebare. in blocul in care stau avem un apartament al carui proprietar a murit iar urmasi nu sunt in tara si are foarte multe datorii, ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - mostenire 2 mostenitori, doar unul de gasit andreistan andreistan Situatia este urmatoarea: Linga casa mea este un teren, proprietarul a murit in 2012, are 2 mostenitori(2 nepoti, fii fratelui defunctului, frate mort si ... (vezi toată discuția)