avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate intrebare - zgomot puternic de la vecin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

intrebare - zgomot puternic de la vecin

Buna ziua
Am un vecin care a construit o casa al carei perete delimiteaza curtea gradinii mele de la tara (am o livata in satul Vale mSaliste ,jud Sibiu)cum iarna nu merg in zona ,nu prea stiu ce se intampla pe acolo,in aceasta primavara ,am constatat ca si-a montat pe peretele dinspre gradina mea un agregat de aer conditionat,care pe langa faptul ca sufla pana in casa mea cand e pornit mai face si o falagie insuportabila fiind destul de mare comparativ cu lele de pe la blocuri,,Vreau sa stiu daca e normal si legal ceea ce a facut ,v-as trimite si o fotografie ca sa vedeti despre ce e voreba ,dar nui aveti buton de atasament
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:55, 15 Mai 2016
Avand in vedere ca sunteti vecini,initial incercati sa il contactati pe acesta in vederea remedierii
Daca acesta este reticent,puteti sesiza autoritatile in drept
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte virgilciobanu virgilciobanu Am o gradina in granita cu mine un vecin are casa ,si a montat agregatul de aer conditionat pe peretele spre grafina mea ,lucru care ma deranjeaza datorita ... (vezi toată discuția)
Distanta minima pentru fereastra de vedere adina75tm adina75tm Buna ziua, detin un imobil (casa, 2 niveluri) in vecinatatea unei proprietati (cladire de birouri si apartamente inchiriate, 6 niveluri) care are pe latura ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! de ceva timp,din unitatea exterioară a vecinilor ... Selena-Hibatullah Selena-Hibatullah Bună ziua! De ceva timp,din unitatea exterioară a vecinilor de la etajul 4,nu doar picură apă, ci plouă de-a dreptul! Eu stau la parter și mă ocup ... (vezi toată discuția)