avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica bloc

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pentru reabilitarea termica individuala a unui apartament (P+9) am nevoie de autorizatie de constructie/certificat sau nu?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: vbc , utilizator 21:27, 15 Mai 2016
Pentru interior nu aveți nevoie pt. exterior numai ap. dv. nu se poate .
Daca intentionati executarea de hidroizolatie strict aferent apartamentului dv,va asumati riscuri
Pentru hidroizolatie individuala exterioara,nu se elibereaza autorizatie de consructie individuala
Pentru izolatie termica partiala nu se elibereaza garantie
Executarea de hidroizolatie partiala are dezavantajul ca in cazul in care asociatia de proprietari peste o perioada ,intelege sa execute modernizarea termica a imobilului de locuit in comun,dv sa fiti obligat sa contribuiti cu cota parte ce va revine
ynocentta a scris:

Daca intentionati executarea de hidroizolatie strict aferent apartamentului dv,va asumati riscuri
Pentru hidroizolatie individuala exterioara,nu se elibereaza autorizatie de consructie individuala
....

Ce riscuri isi asuma ?

Si de unde ati dedus ca nu se acorda autorizatie? Mergeti prin tara si veti vedea destule apartamente reabilitate termic fara a fi intreg blocul.
Am vazut peste tot apartamente izolate termic individual si nu cred ca au autorizatii...ma interesa un raspuns concret...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)
Fațada exterioara---parte comuna sau nu? D. M. D. M. Bună seara! Fațada exterioara a unui bloc constituie parte comuna? Oare la asta se refera exprimarea \"pereții perimetrali\" care apare la litera b) din ... (vezi toată discuția)